Destination

Frequently Asked Question

Dat hangt af van je definitie, maar over het algemeen niet. TravelWhale organiseert geen reizen of reizen in dit verband. Wij helpen u de parels te vinden uit het enorme aanbod van verschillende touroperators, zodat u goedkoop kunt boeken. Wij zijn onafhankelijk en niet gebonden aan specifieke touroperators.

Wij zoeken aanbiedingen van diverse touroperators, van kleinere tot bekende namen als TUI, Sunweb en Corendon. Dit zijn veelal touroperators die zijn aangesloten bij ANVR, SGR of vergelijkbare internationale organisaties.

Ja, sommige reisaanbiedingen zijn snel volgeboekt, vooral de zeer goedkope aanbiedingen. Wij proberen aanbiedingen zo snel mogelijk te publiceren, maar het kan voorkomen dat een aanbieding niet meer beschikbaar is.

Ja, wij plaatsen cookies voor analyse, testdoeleinden en retargeting. Meer informatie over ons cookiebeleid vindt u op onze website.

Bij bepaalde touroperators ontvangen wij een vergoeding als u via ons wordt doorverwezen en daar boekt. We promoten ook aanbiedingen waarmee we geen geld verdienen, en de site kan advertenties of banners weergeven.

TravelWhale helpt je bij het vinden van de beste vakanties, stedentrips en vluchten. Wij selecteren de topaanbiedingen en plaatsen deze op onze website, zodat u niet zelf hoeft te zoeken. Als u een aanbieding wilt boeken, verwijzen wij u door naar een partner.

Hoe worden reizen geselecteerd voor de TravelWhale-website?

Prijzen in de reisbranche kunnen fluctueren. Onze aanbiedingen kunnen daardoor snel wijzigen qua prijs en beschikbaarheid.

De prijzen in onze aanbiedingen zijn doorgaans per persoon. Indien het een kamer of een verblijf betreft, vermelden wij dit duidelijk.

Dit kan gebeuren als onze partner de prijs wijzigt. Wij proberen de prijzen actueel te houden, maar afwijkingen kunnen voorkomen.

Regelmatig versturen wij een nieuwsbrief met de acht beste deals van de afgelopen dagen.

Vul uw e-mailadres in op onze homepage en klik op “Registreren”.

Via de afmeldlink aan het einde van de nieuwsbrief. Lukt dit niet, neem dan contact met ons op.

Ja, maar het aanbod kan beperkter zijn dan bij reizen voor twee of meer personen.

Je boekt altijd bij één van onze partners. Klik op de knop 'Aanbieding bekijken' op onze dealpagina's om naar de partner te gaan en daar te boeken.

Neem contact op met de reisorganisatie waarbij u geboekt heeft, aangezien u niet rechtstreeks bij TravelWhale boekt.

Betalingsopties en stortingsopties variëren afhankelijk van de partner.

Neem contact op met de organisatie waarbij u heeft geboekt, TravelWhale heeft hier geen inzicht in.

TravelWhale zelf is niet aangesloten bij ANVR of SGR. Dit is niet mogelijk. TravelWhale is geen touroperator en kan daarom niet aangesloten zijn. Wij werken uitsluitend samen met partners die daarbij aangesloten zijn.

    Ask Your Question